IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )


Regisztrációs feltételek és szabályok
A regisztráció folytatásához el kell fogadnod az alábbiakat:
Köszöntünk a Linkvadászok Fórumán!


Bejelentkezési gond (elfelejtett jelszó, stb.) esetén írj a linkvadaszok2009 @gmail.com címre.



ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
a személyes adatok kezeléséről

Az Európai Unió Általános adatvédelmi rendelete (továbbiakban: General Data Protection Regulation, GDPR), valamint a mindenkor hatályos információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Info tv.) 20.§-ának (4) bekezdése alapján a LINKVADÁSZOK FÓRUM, mint adatkezelő a jelen tájékoztató nyilvánosságra hozatalával tájékoztatja tagjait, illetve a belépni szándékozókat, továbbá az egyéb érintetteket a személyes adatok kezelésével kapcsolatos információkról.
Az adatkezelő: Kizárólagosan az oldal tulajdonosa, jézé.
Elérhetősége: linkvadaszok2009 @ gmail.com

Az adatkezelés módja: Az oldal kizárólag elektronikusan kezeli az adatokat.
Az adatkezelés időtartama: A felhasználó törlésével egyidejűleg az adatai is törlésre kerülnek.
Az adatkezelés jogalapja: Az érintettek önkéntes és kifejezett hozzájárulása.
Adatkezelő lehetővé teszi az érintettek számára, hogy a linkvadaszok.hu elnevezésű weboldalán regisztráljanak.
Az adatkezelés célja az érintett adatainak rögzítése, jogosultságainak, kedvezményeinek, hozzáférésének megadása, érvényesítése, ellenőrzése, valamint a kapcsolattartás.
A regisztráció önkéntes hozzájáruláson alapul, valamint a nick néven és email címen kívül a többi adat megadása nem kötelező.
Az érintettek köre: Minden természetes személy, aki az oldalra önkéntesen, adatainak megadásával regisztrál.

A kezelt adatok köre és célja:
Kötelező adatok:
Nick név: azonosítás
Email cím: kapcsolattartás, illetőleg kérés esetén ide kerül továbbításra a belépéshez szükséges információ.
Jelszó: azonosítás / belépéshez szükséges.
Opcionális adatok: Nem, születésnap, honlapcím, foglalkozás, hobby, egyéb infó, nick kép.

Az adatkezeléssel érintett tevékenység és folyamat:
Érintett az oldal egy meghatározott felületén keresztül a fent meghatározott adatait megadhatja és azokat eljuttathatja a kezelő részére.
A megadott adatok az oldalt kiszolgáló szerverre titkosított csatornán keresztül jut el.
A megadott adatokat az adatkezelő automatikusan összekapcsolja az email címmel és jelszóval
A Linkvadászok fórum számára mindig is kiemelten fontos volt a személyes adataitok védelme. 2018. május 25-én lép hatályba az Általános adatvédelmi rendelet (General Data Protection Regulation – „GDPR”), mely szabályozza velünk megosztott személyes adatok kezelését és felhasználását.
A GDPR felülírja a meglévő adatvédelmi szabályokat, egységesíti az uniós tagállamok adatkezelési szabályait. Célja, hogy nagyobb ellenőrzést gyakorolhassatok a személyes adataitok gyűjtése, tárolása, megosztása és felhasználása felett.
Szeretnénk arról biztosítani, hogy a személyes adataitok biztonságban vannak nálunk. Szeretnénk azt is biztosítani, hogy megértsétek, hogy hogyan használjuk fel az adataitokat jobb és személyre szabottabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.
A fenti okokból a Linkvadászok frissítette Adatvédelmi Szabályzatát. Az új, 2018. május 25-től érvényes Adatvédelmi Szabályzatunk információt nyújt Nektek a személyes adataitok felhasználásáról.
Semmilyen külön teendőtök nincs, de javasoljuk, hogy tekintsétek át milyen változások történtek az Adatvédelmi Szabályzatban, hogy tisztában legyetek az Titeket érintő változásokkal.


Általános szabályok
- Minden felhasználónak csak egy nick neve lehet. Ha több van, akkor azok törölve lesznek, a felhasználóval együtt.
- TILOS a vulgáris, obszcén, stb. nevek regisztrálása (közte a politikai, a világháborús nevek, sem esetleg mást sértő név).
- Mindenkitől kulturált viselkedést kérnénk, tehát trágár kifejezéseket mellőzzetek a cseten és a fórumon is.
- TILOS a fórumon és a cseten más warez oldalak reklámozása.
- TILOS a fórumban és a cseten a direkt linkek használata. Kivétel ez alól a belső link, tehát ha egy topicra mutat a link. A linkeket [code][/code] közé kell tenni.
- TILOS jogvédelem alatt álló képek elhelyezése az oldalon.
- TILOS xxx és pornó feltöltések, képek és tartalmak közzététele bármilyen formában az oldalon.
- Az oldal teljes tartalma ingyenesen elérhető. Szigorúan tilos az adás-vétel, anyagi ellenszolgáltatás kérése, felajánlása az oldal egész területén.
A szabályok megszegéséért warn és/vagy kitiltás jár.

Érezd jól magad nálunk!

A Linkvadászok csapata


Frissítve: 2018. május 02.

Jogi Nyilatkozat
Az üzemeltető és a fejlesztő sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget nem vállal a szolgáltatás segítségével közzétett, a felhasználók által elhelyezett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért illetve azok származásáért, helyességéért vagy valóság tartalmáért.

AZ OLDAL ÜZEMELTETŐJE ÉS FEJLESZTŐJE NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET A FELHASZNÁLÓK FELTÖLTÉSEIÉRT, TÉMÁI TARTALMÁÉRT ÉS BÁRMILYEN ILLEGÁLIS FELHASZNÁLÓI TEVÉKENYSÉGÉRT SEM.

§ A felhasználók által felkerült tartalmakat az Üzemeltető az adatok nagy mennyisége miatt sem technikailag, sem emberileg nem képes kontrollálni. A szolgáltatás segítségével közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban az Üzemeltető semmifajta kontrollt nem végez, így semmilyen értelemben nem vonható felelősségre az oldalon a Felhasználó által elhelyezett tartalmakból, információkból következő esetleges kár és jogi események miatt.

§ Ha valaki úgy érzi, hogy megsérült a szerzői és szomszédos vagy bármely más joga, jelezze ezt felénk, és kérésére a kérdéses anyagot eltávolítjuk. Mint minden más észrevételt, az ilyen témájú bejelentéseket is a következő e-mail címre várjuk: linkvadaszok2009[kukac]gmail[pont]com
Szöveges verzió A pontos idő: 2018 September 21 - 22:29